بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو برای نوشیدن یک فنجان اسپرسو
بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو
بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو چیست؟ آیا از جدول میکس قهوه اسپرسو مطلع هستید؟ اگر میخواهید یک ترکیب عالی و حرفهای برای قهوه اسپرسو خود داشته باشید و به روش کافی شاپی قهوه مصرف کنید با ما در فروشگاه کای کاپ و تا انتهای این مطلب همراه بمانید.
برای تهیه قهوه اسپرسو معمولاً ازدان قهوه عربیکا و روبوستا استفاده میشود که این دانههای قهوه با درصدهای مختلف و در شرایط گوناگون با هم ترکیب میشوند و قهوه اسپرسو را تشکیل میدهند.
افرادی که از طرفداران قهوه اسپرسو محسوب میشوند از این امکان برخوردار هستند که بر حسب میل خود از ترکیبهای متفاوت استفاده کنند و میزان روبوستا یا عربیکا را بر حسب میل خود در ترکیب به کار برند.
اما با این وجود برخی از درصدهای ترکیبدان قهوه روبوستا و عربیکا در میان مردم محبوبتر هستند که از این رو این موارد به عنوان بهترین ترکیب دانه قهوه برای اسپرسو شناخته میشوند و در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو چیست؟
مهمترین انواعدان قهوه که برای تهیه اسپرسو به کار میروند عربیکا و روبوستا هستند که با درصدهای مختلف ترکیب میشوند.
بهترین ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا در این خصوص بر اساس سلیقه افراد متفاوت است و برای آنکه به شکل بهتری با انواع ترکیبدان قهوه برای اسپرسو آشنا شوید به جدول میکس قهوه اسپرسو در بخش زیر مراجعه کنید.
جدول میکس قهوه اسپرسو
بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو همچون جدول میکس قهوه زیر در نظر گرفته میشود:
ترکیب ۵۰ در ۵۰
ترکیب ۵۰ در ۵۰ متشکل از ۵۰ درصددان قهوه یا پودر قهوه عربیکا و ۵۰ درصددان قهوه روبوستا است. از آنجایی که در این ترکیب میزان عربیکا و روبوستا یکسان هستند طعم آن بسیار متعادل و میزان اسیدیته و کافئین آن در حد متوسط خواهد بود.
به همین دلیل این ترکیب برای کسانی که طعم ملایم قهوه اسپرسو را دوست دارند و نمیخواهند قهوه خیلی تلخی داشته باشند مناسب خواهد بود.
ترکیب ۶۰ در ۴۰
ترکیب ۶۰ در ۴۰ به دو روش مورد استفاده قرار میگیرد و به صورت ۶۰ درصد روبوستا و ۴۰ درصد عربیکا یا ۶۰ درصد عربیکا و ۴۰ درصد روبوستا استفاده میشود که معمولاً به کار بردن ترکیب ۶۰ درصد عربیکا و ۴۰ درصد روبوستا از گزینه دیگر در میان مردم رایجتر است، زیرا عربیکا در مقایسه با روبوستا طعم ملایمتری دارد و میزان اسیدیته آن بیشتر و طعم تلخ آن کمتر است.
به همین دلیل اکثر مردم به شکل بهتری میتوانند از عربیکا استفاده کنند و علاقه بیشتری به آن دارند. با این وجود به کار بردن ترکیب ۶۰ در ۴۰ شرایط خوبی را ایجاد میکند و از میزان کافئین مناسبی نیز برخوردار خواهد بود.
ترکیب ۷۰ در ۳۰
در میان بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو باید به ترکیب ۷۰ در ۳۰ نیز اشاره کنیم که در این نوع ترکیب معمولاً ترجیح داده میشود که مقدار روبوستا ۷۰ درصد باشد و میزان عربیکا ۳۰ درصد.
با این وجود میتوان گفت که ترکیب ۷۰ در ۳۰ از میزان کافئین بالایی برخوردار است و اسیدیته آن کم است؛ علاوه بر آن ترکیب مورد نظر طعم تلخی دارد و میزان غلظت آن زیاد است.
ترکیب ۸۰ در ۲۰
ترکیب دیگری که باید به شرح آن بپردازیم ترکیب ۸۰ در ۲۰ نامیده میشود که مدل رایج این ترکیب به صورت ۸۰ درصد روبوستا و ۲۰ درصد عربیکا است.
با این وجود این گزینه برای کسانی که به دنبال یک قهوه اسپرسو پر کافئین و پر انرژی هستند گزینه بسیار مناسبی خواهد بود که میتوانند انرژی مورد نیاز در روز را از طریق آن به دست آورند و خستگی و خواب آلودگی را با مصرف آن از خود دور نمایند. لازم به توضیح است که این ترکیب به عنوان بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو برای ورزشکاران نیز شناخته میشود.
ترکیب ۹۰ در ۱۰
ترکیب ۹۰ در ۱۰ از دیگر موارد پر انرژی قهوه است که میزان کافئین بسیار زیادی دارد زیرا میزان قهوه روبوستا در این ترکیب حدود ۹۰ درصد و میزان عربیکا ۱۰ درصد است. در نتیجه میزان اسیدیته آن بسیار کم و طعم آن کاملاً تلخ خواهد بود.
بهترین میکس قهوه با کافئین بالا
قهوه روبوستا و عربیکا را میتوان برای تهیه اسپرسو به صورت ۱۰۰ درصد و خالص و بدون ترکیب کردن با یکدیگر نیز به کار برد که این موضوع کاملاً سلیقهای است.
اما در صورتی که بخواهید بهترین میکس قهوه با کافئین بالا که متشکل از عربیکا و روبوستا باشد را بشناسید باید به ترکیب ۹۰ در ۱۰ و یا ۸۰ در ۲۰ با میزان روبوستای زیاد را به شما پیشنهاد کنیم که کافئین آن بسیار بالا است و انرژی زیادی را به شما ارائه میدهد و از غلظت بالایی برخوردار است.
قهوه میکس فول کافئین برای اسپرسو
قهوه میکس فول کافئین به نوعی ترکیب از قهوه گفته میشود که میزان روبوستای آن در حدود ۸۰ یا ۹۰ درصد باشد و از درجه رست دارک یا مدیوم دارک برخوردار باشد.
زیرا درجه رست و برشته کاری نیز بر روی میزان کافئین مؤثر هستند و هر چه قدر که میزان رست بالاتر باشد به درصد کافئین قهوه روبوستا افزوده میشود.
بنابراین اگر به قهوه فول کافئین علاقهمند هستند و مایل به مصرف قهوه ۱۰۰ درصد روبوستا نیستید تا از خواص قهوه عربیکا نیز بهرهمند شوید، این گزینه برای شما انتخاب مناسبی خواهد بود.
کدام قهوه خامه بیشتری دارد؟
زمانی که صحبت از بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو به میان میآید نباید از توجه به خامه و فوم قهوه غافل شد. امکان تهیه خامه برای قهوه مسأله بسیار مهمی است که قهوه دوستان به آن علاقهمند هستند و به آن توجه میکنند.
بدون شک زمانی که در کافی شاپ قهوه سرو کنید حتماً قهوه شما خامه یا فوم نیز خواهد داشت. بنابراین یک قهوه تخصصی و حرفهای باید فوم داشته باشد.
در نتیجه قهوهای که میزان خامه بیشتری داشته باشد از درصد زیادی روبوستا برخوردار است و روبوستا بر روی میزان خامه قهوه بسیار مؤثر است و عامل اصلی در این زمینه شناخته میشود.
بنابراین اگر به خامه قهوه توجه دارید و این موضوع برایتان مهم است باید از قهوه روبوستا به میزان لازم در ترکیب قهوه اسپرسو استفاده کنید.
لازم به توضیح است که در میاندان قهوه روبوستای مربوط به کشورهای مختلف معمولاًدان قهوه مربوط به کشورهای اندونزی و جاوا بیشترین میزان خامه و فوم را ارائه میدهند که با استفاده از آنها در ترکیب میتوانید فوم قابل توجهی داشته باشید.
خرید دانه قهوه اسپرسو ترکیبی
کسانی که میخواهنددان قهوه ترکیبی برای اسپرسو تهیه کنند و یا تمایل دارند کهدان قهوه روبوستا و عربیکا را به صورت خالص خریداری کنند و خودشان عملیات میکس این دانهها را انجام دهند از طریق فروشگاه کای کاپ میتوانند این محصولات را با برندهای مناسب و در بستهبندیایدهآل خریداری کنند.
قیمت انواعدان قهوه مرغوب و با کیفیت به صورت خالص یا ترکیبی در فروشگاه کای کاپ بسیار مناسب است که میتوانید در قسمت “دستهبندی محصولات” و قسمت “دان قهوه” این مورد را تحت بررسی قرار دهید.
کلام آخر
بهترین ترکیب دانه قهوه اسپرسو را برای شما عزیزان بررسی نمودیم. در صورتی که به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه نیازمند هستید و یا میخواهید که از اخبار فروشگاه کای کاپ مطلع گردید در شبکههای اجتماعی ما را دنبال کنید تا از تخفیفات شگفتانگیز و سایر اخبار مطلع شوید و یا با کارشناسان مجرب مجموعه کای کاپ در ارتباط باشید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید