وبلاگ

آنچه که از خواص چای ترش باید بدانید

آنچه که از خواص چای ترش باید بدانید

اگر می‌خواهید بدانید که خواص چای ترش چیست و چرا مصرف آن توصیه می‌شود مطلب امروز ما را دنبال کنید. بسیاری از افراد می‌پندارند که چای ترش نوع خاصی از چای سیاه است.

باید گفت که این تصور اشتباه است چرا که این چای از گل‌های گیاه دیگری به نام جامائیکا یا هیبیسکوس گرفته شده است. گل‌های این گیاه در ابتدا زرد رنگ بوده پس از آنکه میوه‌هایش برسد به رنگ قرمز در می‌آید. نوشیدنی حاصل از چای ترش بومی کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین است.

تعدد خواص چای ترش باعث شده است که از نظر طب سنتی نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان از آن به عنوان سوزاننده چربی‌های زائد بدن، کاهش و کنترل فشار خون، درمان بیماری‌های قلبی و عروقی و داروی ضد سرماخوردگی و سرطان شناخته شود. امروزه متخصصان تغذیه مصرف چای ترش را در رژیم لاغری افراد مراجعه کننده می‌گنجانند.

نکته جالبی که در خصوص این نوشیدنی وجود دارد این است که می‌توان آن را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم میل کرد. با ما همراه باشید تا بتوانید اطلاعات خود را در خصوص این محصول شگفت انگیز ارتقا دهید.

خواص چای ترش چیست؟

کاهش و کنترل قند خون از جمله خواص چای ترش محسوب می‌شود؛ از این رو مصرف این نوع چای برای افرادی که با دیابت دست و پنجه نرم می‌کنند توصیه می‌شود.

علاوه بر آن چای ترش می‌تواند اثرات ضد التهابی سودمندی داشته باشد و به کاهش التهاب کمک شایانی کند. گفته می‌شود که با مصرف چای ترش به مبارزه با باکتری‌ها بروید!

مطالعات نشان داده است که بافت و ساختار هیبیسکوس به گونه‌ای است که می‌تواند با عفونت‌های باکتریایی مقابله کند. همچنین وجود ماده‌ای تحت عنوان پولیفنول، باعث شده است که این محصول تاثیر مطلوبی را روی سلول‌های سرطانی و پیشگیری از گسترش آنها داشته باشد.

خواص چای ترش چیست؟

از دیگر خواص چای ترش می‌توان به سوزاندن چربی‌های زائد و کنترل شاخص توده بدنی اشاره کرد. بنابراین می‌توان گفت که مصرف چای ترش می‌تواند با کاهش وزن مرتبط بوده و به روند آن کمک کند. چای ترش همچنین می‌تواند ضمن تقویت سلامت کبد، با حذف چربی‌های تجمع شده در اطراف کبد آن را کارآمد نگه دارد.

همانطور که می‌دانید یکی از عوامل زمینه ساز بیماری‌های قلبی، چربی خون است؛ مصرف چای ترش علاوه بر اینکه سطح چربی خون را شدت کاهش می‌دهد بلکه منجر به افزایش hdl یا همان کلسترول خوب و کاهش ldl یا همان کلسترول بد خواهد شد.

کاهش فشار خون دیاستولیک و سیستولیک باعث شده است که مصرف چای ترش به عنوان یک راه درمانی طبیعی و ایمن شناخته شود.

میزان مجاز مصرف چای ترش

در حقیقت برای نهایت بهره‌برداری از خواص چای ت

رش، باید مقدار کنترل شده‌ای از این محصول را به مصرف برسانید. مسلماً مصرف بیش از حد مجاز و افراطی چای ترش نه تنها مزیت ندارد بلکه میتواند مضر واقع شده و سلامت فرد مصرف کننده را مختل کند.

به همین خاطر اطلاع از میزان مجاز مصرف چای ترش امری ضروری است. به طور کلی در حالتی که به مصرف چای ترش حساسیت ندارید و یا اینکه پزشک شما مانع مصرف این نوشیدنی نشده است، مجاز هستید روزانه حداکثر ۲ الی ۳ فنجان از این محصول بی‌نظیر را میل کنید.

میزان مجاز مصرف چای ترش

گفتنی است در حالتی که از میزان مجاز مصرف چای ترش تجاوز کنید، خواص چای ترش نتیجه عکس خواهد داد. در این حالت ممکن است شما به عوارض جانبی احتمالی از جمله درد معده، سرگیجه، یبوست، ادرار دردناک، حالت تهوع و سردرد دچار شوید.

توصیه دیگری که بیان آن در خصوص مصرف چای ترش الزامیست این است که اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید برای پیشگیری از تداخلات دارویی حتماً برای نوشیدن این نوع چای از پزشک خود نظرخواهی نمایید.

چه موادی را می‌توانیم به چای ترش اضافه کنیم؟

یکی از راهکارهای افزایش خواص چای ترش، اضافه کردن مواد افزودنی به این محصول شگفت انگیز است. در پاسخ به این سوال که چه موادی را می‌توانیم به جای ترش اضافه کنیم باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • گیاهان: بادرنجبویه، رزماری، برگ ریحان، نعنا و علف لیمو از جمله گیاهانی هستند که قابلیت جفت شدن با چای ترش را داشته و اصطلاحا می‌گویند که به خوبی با یکدیگر مچ می‌شوند!
  • مرکبات: برای افزودن مرکبات به دستور تهیه چای ترش راهکارهای متعددی وجود دارد. به عنوان مثال شما می‌توانید پیش از سرو این نوشیدنی با پوست پرتقال یا لیمو ترش و یا حتی افزودن مقداری آب لیمو به آن طعم بیشتری بدهید.
  • ادویه‌ها: در میان ادویه‌ها چوب دارچین یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های چای ترش به شمار می‌رود. با این حال توصیه می‌شود از زعفران، دانه‌های رازیانه، میخک و هل نیز استفاده نمایید. علاوه بر آن شما می‌توانید چند تکه زنجبیل تازه را به چای ترش بیفزایید تا همراه آن دم بکشد. استفاده از این ادویه‌های معطر، یک طعم ناب، منحصر به فرد و به یاد ماندنی را به چای ترش می‌افزاید.
  • میوه‌ها: یکی از راهکارهای تشدید خواص چای ترش افزودن میوه‌هاست. در این زمینه می‌توانید از میوه‌هایی مثل هندوانه، آناناس، به، هلو، توت فرنگی، تمشک و انبه به عنوان یک طعم دهنده طبیعی به جای ترش استفاده نمایید.

طرز تهیه چای ترش خوش طعم و ساده

اکنون که با خواص چای ترش آشنا شدید نوبت آن فرا رسیده که بدانید طرز تهیه چای ترش خوش طعم و ساده چگونه است. دم کردن این نوع چای بسیار ساده بوده بدون نیاز به طی کردن مراحل پیچیده‌ای می‌تواند به مصرف نهایی برسد.

برای این کار کافیست شما چای ترش خشک شده را به قوری حاوی آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید حداقل ۵ دقیقه دم بکشد. پس از صاف کردن می‌توانید متناسب با سلیقه خود و در صورت تمایل داشتن آن را شیرین کرده و در نهایت نوش جان کنید!

طرز تهیه چای ترش خوش طعم و ساده

وب سایت فروشگاهی معتبر کای کاپ این محصول را هم به صورت فله ای و هم به صورت چای کیسه‌ای به مشتریان عرضه کرده است. چای ترش فله ای در واقع همان گل‌های خشک شده جامائیکا است که ریز آسیاب شده اند. شما می‌توانید این پودر را با آب مخلوط کرده و از خواص چای ترش بهره مند شوید.

چای ترش طعمی مشابه کرن بری دارد؛ از همین رو اغلب مصرف کنندگان آن را با یک شیرین کننده طبیعی مانند عسل طعم‌دار می‌کنند. فراموش نکنید که چای ترش طبعی سرد و خشک دارد و همین مسئله آن را گزینه مناسبی برای افراد گرم مزاج تبدیل کرده است.

ارزش غذایی چای ترش

تمامی خواص چای ترش مربوط به ارزش غذایی گنجانده شده در بافت و ساختار آن می‌شود. میزان کالری مواد تهیه شده از گیاه جامائیکا، که چای ترش از جمله آنهاست، به دستورالعمل مصرف آن بستگی دارد.

برای درک بهتر این مسئله لازم است بدانید که تمامی انواع چای‌ها به خودی خود و به تنهایی کالری بسیار پایینی دارند. در حقیقت کالری دریافتی حاصل از مصرف چای ترش نیز به مواد افزودنی آن مانند شیرین کننده‌ها مربوط می‌شود.

اگرچه شمار کمی از مصرف کنندگان چای ترش را بدون مواد افزودنی می‌خورند، اما این مناسب‌ترین راه برای ارزیابی ارزش غذایی چای ترش به شمار می‌رود.

ارزش غذایی چای ترش و خواص آن

به طور کلی ارزش غذایی یک لیوان چای ترش بدون مواد افزودنی و در حالت معمولی شامل ۲۸ کالری، 0.5 پروتئین و ۶ گرم کربوهیدرات است. این مسئله به خوبی تعدد خواص چای ترش را توجیه می‌کند.

از طرفی بسته به محل و نوع رشد، چای ترش مواد مغذی متفاوتی خواهد داشت؛ که اگر به صورت تازه مصرف شود حاوی مقادیر قابل توجهی ریبوفلاوین، ویتامین c، نیاسین، فسفر، کلسیم و آهن می‌باشد. این مسئله منجر به تقویت عملکرد بدن فرد مصرف کننده و ارتقای سیستم ایمنی او خواهد شد.

خلاصه آنچه که از مقاله خواص چای ترش آموختیم!

اگر بخواهیم خلاصه‌ای از مقاله خواص چای ترش ارائه دهیم باید اشاره کنیم که شما همواره می‌توانید روی چای ترش به عنوان یک نوشیدنی سالم و کم کالری و البته خوش عطر و طعم حساب کنید. خواص چای ترش آنقدر گسترده است که می‌توانید از خواص درمانی آن برای تنظیم فشار خون بالا گرفته تا سوء هاضمه استفاده نمایید.

گاهی ممکن است از این محصول تحت عنوان چای مکی نیز یاد کنند. این نوع چای علاوه بر خواص درمانی نام برده، به عنوان راهکاری موثر برای رفع خستگی و عطش شناخته شده است.

از آنجا که چای ترش در مقایسه با چای سیاه سطح کافئین پایین‌تری داشته، کمک شایانی به طراوت و شادابی پوست می‌کند و به عنوان یک جایگزین مناسب برای چای سیاه شناخته شده است.

برای بهره‌برداری حداکثری از خواص چای ترش توصیه می‌شود که از مصرف آن به صورت ناشتا بپرهیزید؛ این کار ممکن است سوزش و درد معده، بی‌حالی و ضعف و افت فشار را در پی داشته باشد.

چای ترش به عنوان یک نوشیدنی ضد دیابت شناخته شده است که خواصی مشابه با انسولین دارد. همانطور که قبل‌تر گفتیم طبع چای خشک سرد و خشک است بنابراین توصیه می‌شود با افزودن موادی مانند دارچین و یا نبات که طبعی گرم دارند، در متعادل سازی طبع این نوشیدنی گامی مهم و موثر بردارید.

در پایان ضمن تشکر از همراهی صمیمانه و گرم شما دوستان همیشگی تا انتهای این مطلب از شما دعوت به عمل می‌آوریم با بازدید از وب سایت کای کاپ از جدیدترین محصولات از جمله چای ترش مطلع شوید و با تخفیفات شگفت انگیزی که برای شما در نظر گرفته‌ایم این محصولات را با اطمینان خاطر به سبد خرید خود بیفزایید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان مجرب فروشگاه اینترنتی کای کاپ در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *