وبلاگ

انواع قهوه عربیکا و روبوستا

معرفی انواع قهوه عربیکا و روبوستا

در طول این مقاله ضمن معرفی انواع قهوه عربیکا و روبوستا، ویژگی‌ها و مشخصه‌های بارز این دو نوع قهوه را با یکدیگر برمی‌شماریم و در نهایت با توجه به شباهت‌ها و تفاوت‌هایی که دارند یک مقایسه کلی بین این دو نوع قهوه انجام خواهیم داد.

هر دو نوع قهوه عربیکا و روبوستا مصارف گسترده‌ای در سراسر جهان دارند. انتخاب یکی از این دو محصول که از مشتقات گیاه قهوه هستند ارتباط مستقیمی با سلایق شخصی و ویژگی‌های طعم دلخواه مصرف کننده دارد.

اگر بخواهیم یک مقایسه کلی و اجمالی بین قهوه عربیکا و روبوستا انجام دهیم، باید به این مسئله اشاره کنیم که به طور کلی قهوه عربیکا طعم لطیف‌تر و لایت‌تری داشته و محتوای کافئین آن سطح پایین‌تری دارد.

در توصیف طعم قهوه عربیکا می‌توان گفت که طعمی شیرین‌تر با نت‌های شکلاتی دارد. این در حالی است که قهوه روبوستا به دلیل طعم تلخ‌تر و قوی‌تری که دارد، با سطح محتوای کافئین بالا شناخته شده است. اغلب گفته می‌شود که این قهوه طعم خاکی تری دارد.

انواع قهوه عربیکا و روبوستا

می‌توان گفت یکی از دلایلی که باعث تفاوت و تمایز انواع قهوه عربیکا و روبوستا شده است، مربوط به شرایط رشد دانه این دو نوع قهوه است.

دانه‌های قهوه عربیکا معمولاً در ارتفاعات بالا رشد کرده و به شرایط آب و هوایی خاصی نیاز دارند؛ در حالی که کشت دانه‌های قهوه روبوستا آسان‌تر بوده مقاومت بسیار بالای آنها در برابر آفات و بیماری‌ها باعث شده است که این نوع قهوه در دسترس تر و مقرون به صرفه‌تر باشد.

"</p

اگر بخواهیم با دید موشکافانه‌تری به میزان کافئین موجود در انواع قهوه عربیکا و روبوستا اشاره کنیم باید گفت که به طور میانگین قهوه عربیکا حدود 1.2 درصد کافئین دارد در حالی که میزان کافئین موجود در قهوه روبوستا حدود 2.2 درصد است.

پر واضح و مسلم است که قهوه عربیکا برای افرادی که نسبت به کافئین حساسیت بیشتری دارند می‌تواند انتخاب مطلوبی باشد. بسته به اینکه کدام یک از انواع دانه‌های قهوه به مزاج شما خوش آید، می‌توانید نوع خاصی از آن را انتخاب کرده و از آسیاب آن، دسرها و نوشیدنی‌های منحصر به فردی تهیه کنید!

تفاوت و شباهت بین انواع قهوه عربیکا و روبوستا

دانستن تفاوت و شباهت بین انواع قهوه عربیکا و روبوستا می‌تواند کمک شایانی به انتخاب مصرف کننده کند. همانطور که در ابتدای کار اشاره شد این دو نوع قهوه از نظر میزان کافئین و طعم و عطر با یکدیگر تفاوت‌های چشمگیری دارند.

از یک دیدگاه می‌توان مصرف کنندگان قهوه را به دو گروه دسته‌بندی کرد؛ گروه اول افرادی هستند که قصد دارند با نوشیدن قهوه از طعم و عطر آن لذت ببرند؛ اما مصرف کنندگان گروه دوم صرفاً از قهوه به نوشیدنی انرژی‌زا استفاده می‌کنند و چندان تمایلی به عطر و طعم آن ندارند، لذا شما می‌بایست متناسب با این نیازها نوع قهوه مد نظر خود را انتخاب نمایید.

تفاوت و شباهت بین انواع قهوه عربیکا و روبستا

شایان ذکر است که دانه‌های قهوه تنها به دو نوع عربیکا و روبوستا محدود نمی‌شوند. دانه‌های قهوه انواع مختلف دیگری هم دارد که از موضوع مقاله ما خارج است، چرا که تمرکز ما روی بیان تفاوت و شباهت بین انواع قهوه عربیکا و روبوستا است.

با توجه به شرایط رشد این دو نوع دانه، می‌توان گفت که قیمت و کیفیت قهوه عربیکا نسبت به قهوه روبوستا سطح بالاتری داشته ضمن اینکه گسترده‌ای از طعم‌ها را ارائه می‌دهد.

تفاوت دیگر این دو نوع قهوه به ظاهر دانه‌های آنها مربوط می‌گردد؛ دانه‌های قهوه عربیکا معمولاً بیضی شکل و بزرگ هستند در حالی که دانه روبوستا سطح صاف تر و سایز کوچک‌تری دارد.

خواص انواع قهوه عربیکا و روبوستا

مسلماً تفاوت و تمایز در ساختار انواع قهوه عربیکا و روبوستا باعث شده است که این دو نوع قهوه خواص متفاوتی داشته باشند. دانه‌های کوچک و رنگ روشن قهوه عربیکا حاوی حجم زیادی آنتی اکسیدان بوده و خواص ضد میکروبی دارد. مصرف کننده با خوردن این نوع قهوه می‌تواند از انواع عفونت‌ها و بیماری‌های دهان و دندان جلوگیری به عمل آورد.

علاوه بر آن این نوع قهوه سرشار از کلسیم و پتاسیم بوده و ارتباط مستقیمی با تقویت ناخن‌ها و جلوگیری از ریزش مو دارد. مصرف آن متابولیسم بدن را افزایش داده و به حفظ تناسب اندام مصرف کننده کمک شایانی می‌کند.

خواص انواع قهوه عربیکا و روبستا

از جمله خواص قهوه روبوستا می‌توان به تقویت عملکرد حافظه علی الخصوص در زمان‌هایی که احساس بی‌حوصلگی و خستگی می‌کنید اشاره کرد.

جالب است بدانید که نوشیدن قهوه‌ای ربستا از پارکینسون و آلزایمر جلوگیری به عمل می آورد. حجم بسیار بالای کافئین که در دانه‌های روبوستا گنجانده شده است، سوخت و ساز بدن و سطح انرژی فرد را به طور جدی افزایش می‌دهد.

چگونه انواع قهوه عربیکا و روبوستا را هنگام خرید تشخیص دهیم؟

یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که ممکن است ذهن خریداران را به خود مشغول کند این است که چگونه انواع قهوه عربیکا و روبوستا را هنگام خرید تشخیص دهیم؟

در پاسخ به این سوال باید اشاره کرد که یکی از اصلی‌ترین راه‌های تشخیص دانه‌های قهوه عربیکا از روبوستا این است که به شکل ظاهری دانه‌های قهوه توجه کنید.

به جرات می‌توان گفت که ظاهر دانه‌های قهوه مهم‌ترین پارامتری است که می‌تواند در تشخیص قهوه به شما کمک کند. به عنوان مثال شکل ظاهری خطی که در وسط دانه‌های قهوه روبوستا وجود دارد صاف بوده در حالی که در دانه‌های قهوه عربیکا منحنی شکل و تاب‌دار است.

چگونه انواع قهوه عربیکا و روبستا را هنگام خرید تشخیص دهیم؟

از طرفی دیگر دانه‌های قهوه‌ روبوستا در دو طرف خط میانه حالت برآمده دارند در حالی که دانه‌های قهوه عربیکا فاقد برآمدگی و برجستگی هستند.

یکی دیگر از راهکارهای تشخیص قهوه عربیکا و روبوستا هنگام خرید این است که به رنگ دانه‌های قهوه توجه کنید. به طور کلی دانه‌های عربیکا رنگ روشن و ملایم‌تری نسبت به دانه‌های روبوستا دارند.

جمع‌بندی نهایی و سخن آخر!

در طول این مطلب ما به تفاوت‌های چشمگیر و اصلی انواع قهوه عربیکا و روبوستا اشاره کردیم. شما برای اینکه بتوانید یک خرید درست انجام دهید لازم است که این تفاوت‌ها را بشناسید.

توصیه طلایی ما در پایان کار به شما این است که شما می‌توانید برای سفارش قهوه عربیکا و روبوستا، از طریق سایت کای کاپ اقدام کنید.

وب سایت کای کاپ با تکیه بر سال‌ها تجربه و سابقه درخشان خود توانسته است با ارائه انواع قهوه در بالاترین سطح کیفیت و نازل‌ترین قیمت، اعتماد بسیاری از مشتریان را به خود جلب کند. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید محصولات در فروشگاه اینترنتی کای کاپ می‌توانید با کارشناسان مجرب کای کاپ در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *