نقد و بررسی
برنج شیرودی اعلا 10 کیلوگرمتوضیحات:
برنج یکی از اصلیترین غذاهای ما ایرانیان است که معمولا روزی یک وعده سر سفره هر ایرانی وجود دارد.
برنج شیرودی یکی از ارقام پر محصول برنج ایرانی شمال کشور است و جزء برنج های اصلاح شده می باشد.
این برنج در واقع حاصل ترکیب دو رقم برنج طارم هاشمی و برنج خزر می باشد که بیشتر در استان مازندران و شهرهای چالوس، تنکابن و آمل کشت می شود.
برنج شیرودی پس از برنج های طارم، هاشمی، فجر بهترین کیفیت از نظر پخت و طعم دارد.
برنج شیرودی جواهری با توجه به قیمت آن از پر فروش ترین برنج های پر محصول می باشد.
برنج شیرودی از لحاظ ظاهر بسیار شبی برنج هاشمی می باشد اما عطر و طعم هاشمی را ندارد.
برنج شیرودی اعلاء کیفیت بیشتری نسبت به برنج شیرودی جواهری دارد.
نکات کلیدی برای تهیه برنج آبکش:
برنج را یک تا دو ساعت در آب ولرم (و نه سرد) و مقداری نمک قراردهید. سپس آب برنج را تخلیه کرده و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید. پس از نیم پز شدن برنج، آن را درون آبکش ریخته و یک لیوان آب سرد روی برنج بریزید. پس از اینکه آب برنج کاملا کشیده شد و به حالت تقریبا خشک درآمد، برنج را درون قابلمه بریزید و آن را روی شعله کم قرار دهید. پس از حدود ۳۰ دقیقه برنج شما حاضر خواهد بود.
نکات کلیدی برای تهیه برنج کته:
ابتدا برنج را یک و نیم تا دو ساعت در آب ولرم (و نه سرد) و مقداری نمک قراردهید. به ازای هر پیمانه برنج کهنه، یک و نیم پیمانه آب و به ازای هر پیمانه برنج نو، یک پیمانه آب بریزید. برنج را روی شعله زیاد قرار داده و کمی روغن اضافه کنید. حرارت زیاد تا زمانی ادامه می یابد که آب برنج کاملا تبخیر شود (این مدت زمان حدود پانزده دقیقه پس از جوش آمدن آب است). سپس شعله گاز را کم کنید تا برنج کاملا دم بکشد. حدود سی دقیقه (بدون ته دیگ) و حدود چهل دقیقه (با ته دیگ).
0دیدگاه